Bedrijfsinformatie

Uw ervaren partner in de productie en verkoop van panelen

Portabel is een bedrijf dat zich specialiseert in deurpanelen voor schrijnwerkers, plaatsers van deuren en andere deskundigen binnen de sector. Portabel wijdt zich daarbij volledig aan het ontwerp, de productie en de verkoop van voordeurpanelen.

Potabel opent deuren, en dat naar uw wensen! Zo geniet u van eindeloos veel mogelijkheden, producten op maat en een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn steeds in staat om een geschikte oplossing te vinden voor de projecten van uw klanten. Een gezamenlijk succes, dat is de sleutel naar een samenwerking op lange termijn. Onze kernwaarden richten zich op innovatie en kwaliteit, evenals een vertrouwelijke relatie met onze klanten.

Een productie op maat van uw wensen en voorwaarden

Portabel past zich aan elke stijl aan. Onze onderneming biedt u een volledig gamma aan voordeurpanelen, van klassiek tot modern, of van hedendaags tot tijdloos. Wij kunnen onze deuren volledig op maat ontwerpen en personaliseren naar de wensen en behoeften van uw klanten. De troeven van onze deurpanelen? Een kwalitatieve afwerking, een origineel ontwerp en een scherpe prijs!

Wij zijn voortdurend op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de sector en stemmen onze producten af op uw noden en wensen, maar ook op die van uw klanten. Zo kan u uw klanten te allen tijde het paneel van hun dromen aanbieden.